(Видео) Обожавателка ја искористила можноста, па го бакнала кралот Чарлс Трети – eве како реагирал тој

0
97

Кралот Чарлс Трети љубезно ги поздравил обожавателите кои стоеле покрај Бакингемската палата, за да го видат и да ѝ оддадат почит на покојната кралица.
Кога излегол од својот автомобил и тргнал кон толпата обожаватели на кралското семејство, застанал за да се ракува и да разговара со луѓето кои го поминале целото утро чекајќи го неговото доаѓање.
Меѓутоа, на некои од луѓето очигледно не им било доволно тоа, па една од обожавателките го повлекла кралот и го бакнала.
Иако тој чин би можел да се смета за кршење на кралскиот протокол, Чарлс во тој момент бил многу љубезен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here